Νέα και Ανακοινώσεις
Comments Off
Αναζωογονητικές θεραπείες στο χώρο του ιατρείου μας!

Η εμφάνιση είναι το πρωταρχικό στοιχείο που αλληλεπιδρά μεταξύ δύο αγνώστων και όταν νιώθουμε σιγουριά για αυτήν, αυτό αποτυπώνεται και στη συμπεριφορά μας! Όλοι έχουμε ατέλειες που μας κάνουν ξεχωριστούς, αλλά κάποιες από αυτές ενδέχεται να ‘’ρίχνουν’’ την αυτοπεποίθησή μας. Η πάροδος του χρόνου, οι ρυτίδες έκφρασης ή άλλοι παράγοντες όπως η ακμή, δίνουν μια πιο θαμπή όψη στο δέρμα μας και συχνά επιζητούμε τρόπους για να το βελτιώσουμε.

Στο ιατρείο μας, είμαστε σε θέση να σας κατευθύνουμε και να σας συμβουλεύσουμε για τα σημάδια στο πρόσωπο ή το σώμα σας που έχετε παρατηρήσει και σας ενοχλούν. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να προτείνουμε θεραπείες που στόχο έχουν τη σταδιακή παραγωγή νέας επιδερμίδας, πιο ελαστικής και λείας, ώστε να επανέλθει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και της αισθητικής ιατρικής, μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε μη επεμβατικές θεραπείες που προσφέρουν άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για την αισθητική αλλά και λειτουργική βελτίωση των ατελειών σας, θα εκτιμήσουμε την κατάστασή και τις ανάγκες σας, ώστε να σας προτείνουμε την λύση που σας ταιριάζει. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανώδυνα και με ασφάλεια στα χέρια των ειδικών και βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, θα αντικρίσετε την επιθυμητή εκδοχή του εαυτού σας.

Επιπλέον, ο συνδυασμός Υαλουρονικού οξέος & Αμινοξέων αποτελεί την ιδανική θεραπεία που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα σας. Συγκεκριμένα, το υαλουρονικό οξύ χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα, ενώ το σύμπλεγμα αμινοξέων μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες έκφρασης. Αποτελεί την τελευταία λέξη της αισθητικής ιατρικής, καθώς βελτιώνει συνολικά την εικόνα σας και συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας.

Για τη βελτίωση των σημείων που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο, όπως είναι το πρόσωπο και ο λαιμός, ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία μεσοθεραπείας PRP. Η μεσοθεραπεία με PRP αποτελεί την πιο ισχυρή μεσοθεραπεία και εφαρμόζεται με το πλάσμα του αίματος του κάθε ασθενή. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες αποτελούν εφαρμογή της σύγχρονης αναγεννητικής ιατρικής και αξίζει να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργιών, αφού σε κάθε άτομο χρησιμοποιείται αποκλειστικά πλάσμα από το δικό του αίμα.

Για τη βελτίωση της συνολικής εικόνας του δέρματος, η θεραπεία peels αποτελεί την ιδανική λύση. Είναι ανώδυνη και αποτελεσματική και μας δίνει τη δυνατότητα να εξαλείψουμε τις λεπτές γραμμές, τις ουλές, τις ρυτίδες, τα σημάδια της ακμής, των πανάδων και των δυσχρωμιών. Ταυτόχρονα προκαλεί τη διέγερση και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ως αποτέλεσμα, χαρίζει ανανεωμένο, λείο και εμφανώς πιο φωτεινό πρόσωπο από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μπορεί κάλλιστα να εφαρμοστεί στις περιοχές του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών. Τέλος, εφόσον το επιθυμεί η ασθενής μας και το κρίνουμε εφικτό, μπορούμε να την εφαρμόσουμε συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες όπως είναι το laser ανάπλασης, το botox και η μεσοθεραπεία.

Η θεραπεία Peels, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως σε συνδυασμό με τον βαθύ καθαρισμό προσώπου, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το πρόβλημα της ακμής. Εκτός του ότι αποτελεί ένα συνολικό πρόβλημα, η ακμή είναι μία πάθηση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από αλλοιώσεις, τα λεγόμενα ‘’σπυράκια, μπιμπίκια ή μαύρα στίγματα’’. Όταν η θεραπεία με βαθύ καθαρισμό προσώπου και Peels εφαρμοστεί με ασφάλεια και γνώση, το αποτέλεσμα είναι αφενός ο περιορισμός της ακμής και αφετέρου η ανάκτηση ενός λείου και υγιούς δέρματος. Η συνεργασία με την ιατρική ομάδα είναι ύψιστης σημασίας γιατί θα σας βοηθήσει συν τοις άλλοις να ξεπεράσετε το άγχος που συνοδεύει την ακμή και που συχνά την εντείνει. Όσο πιο έγκαιρα επισκεφθεί κανείς τον ειδικό γιατρό, τόσο το καλύτερο, γιατί μπορεί να προληφθούν και άλλες δερματολογικές συνέπειες, όπως είναι οι ουλές ακμής.

Ακόμα και αν κάποιος απαλλαγεί από την ακμή, δε σημαίνει πως αποκτά αυτόματα λείο και αψεγάδιαστο δέρμα. Διάφορα σημάδια ή μαύρα στίγματα κάνουν την εμφάνιση τους και πολύ συχνά τείνουμε να τα ‘’πειράζουμε’’ διογκώνοντας το πρόβλημα. Η λύση που συνιστούμε στο ιατρείο μας, σε αυτήν την περίπτωση είναι ο βαθύς καθαρισμός και η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (Ecopeel), μία φυσική μέθοδος ισχυρής μηχανικής απολέπισης για την ανάπλαση και αποκατάσταση αυτών των φυσικών λειτουργιών και δομών του δέρματος. Στοχεύουμε σε ένα βαθιά αναζωογονημένο, λαμπερό και καθαρό πρόσωπο, χάρη στην οξυγόνωση και αιμάτωση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος. Με λίγα λόγια, οι στόχοι της δερμοαπόξεσης είναι η ανανέωση των στοιβάδων του δέρματος, η βελτίωση της όψης των ουλών, των λεπτών ρυτίδων, των σημαδιών ακμής και των δυσχρωμιών και τέλος η ανάπλαση της συνολικής εικόνας σας. Με τον καθαρισμό, έχουμε άμεση αφαίρεση των μαύρων και λευκών στιγμάτων και άμεση απόκτηση ενός λείου και λαμπερού δέρματος.

Στο ιατρείο μας μπορούμε να σας προτείνουμε εξατομικευμένα την θεραπεία που σας ταιριάζει, ώστε όχι μόνο να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τον ασθενή μας, πράγμα που θεωρούμε πολύ σημαντικό! Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συνδυασμό θεραπειών που ενδείκνυνται, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

X