Νέα και Ανακοινώσεις
Comments Off
Ενημέρωση προς όλους

Αγαπητοί ασθενείς
Στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για τα ακόλουθα:

 • μην έρχεστε στο ιατρείο, αν παρουσιάζετε συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού όπως βήχα, καταρροή, πονοκέφαλο, πυρετό, πονόλαιμο.
 • μην έρχεστε στο ιατρείο, αν έχετε ταξιδέψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε χώρες όπου ενδημεί ο Κορωναϊός όπως, Ιταλία, Κίνα, Ιράν, Νότιος Κορέα.
 • εάν έχετε έρθει σε επαφή πρόσφατα με κρούσμα κορωναϊού ή στο εργασιακό, οικογενειακό ή στο ευρύτερο περιβάλλον σας, υπάρχει κρούσμα, αποφύγετε να έρθετε στο ιατρείο.
 • ελάτε στο ιατρείο μόνο για κάτι επείγον.
  Αποφύγετε να έρθετε στο ιατρείο για χρόνια προβλήματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και αργότερα.
  Αποφύγετε να έρθετε στο ιατρείο αν είστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου όπως ανοσοκατασταλμένοι, ηλικιωμένοι, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από βαριά χρόνια νοσήματα.

   

 • κατά την παραμονή σας στο ιατρείο παρακαλείσθε όπως τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του ιού: τηρούμε αποστάσεις από τα άλλα άτομα, πλένουμε τα χέρια μας, χρησιμοποιούμε αντισηπτικό και αποφεύγουμε στα μέτρα του δυνατού να ακουμπήσουμε αντικείμενα.
 • ο ιατρός και το προσωπικό του ιατρείου μας είναι έτοιμοι να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση και πληροφορία που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού.

  Προσδοκώντας την κατανόηση και υπομονή σας

  Δερματολογικό ιατρείο Κακέπη Μιχαήλ

X