Νέα και Ανακοινώσεις
Comments Off
ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Ετοιμαστείτε να λάμψετε και να αποκτήσετε ένα φωτεινό πρόσωπο-γεμάτο φρεσκάδα-, τώρα μάλιστα που οι γιορτές των Χριστουγέννων βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!
    Ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, θα έχουμε φέτος την ευκαιρία, κυρίως χάρη στον εμβολιασμό, να απολαύσουμε τις γιορτές σαν τον παλιό καλό καιρό, όπου ανταλλάσσαμε επισκέψεις στα σπίτια των αγαπημένων μας προσώπων και συγγενών ή βγαίναμε έξω για ρεβεγιόν.
    Οι γυναίκες θέλουν να έχουν στο πρόσωπο τους κάτι από την λάμψη των γιορτών….πώς όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό χωρίς να είναι κάτι χτυπητό;
    Οι αισθητικές παρεμβάσεις που παρέχουμε στο ιατρείο μας κάνουν ακριβώς αυτό: δίνουν την αίσθηση της χαλαρότητας, της ανανέωσης και της λάμψης, με διακριτικό τρόπο.
    Έτσι, χάρη στις μεσοθεραπείες, όπου ενισχύουμε το δέρμα με βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποκτούμε σύσφιξη και ένα υγιές, ροδαλό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και το δικό μας αίμα με την μέθοδο του PRP, όπου χρησιμοποιούνται οι αυξητικοί παράγοντες από τα δικά μας αιμοπετάλια.
    Το Botox είναι αυτό που θα μας χαρίσει μια πιο ήρεμη και χαλαρή έκφραση της ξεκούρασης και ανανέωσης, ενώ τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, θα σβήσουν και θα απαλύνουν τις βαθιές ρυτίδες μας.
    Η απολέπιση του δέρματος μπορεί να επιτευχθεί στο ιατρείο μας είτε μηχανικά με την βοήθεια των κρυστάλλων, είτε με την διενέργεια των πήλιγκς (peelings) που θα ενυδατώσουν, θα τονίσουν, θα μειώσουν τις δυσχρωμίες και τις πανάδες και θα δώσουν στο δέρμα την ξεχωριστή λάμψη των γιορτών!
    Τέλος, ένα ασφυξιακό με πολλούς πόρους δέρμα, θα ωφεληθεί τα μέγιστα από έναν καθαρισμό προσώπου, ενώ ένα ξηρό και ευαίσθητο δέρμα από μία ενυδάτωση.
X