Αισθητική
Comments Off
Φωτοανάπλαση – Ανανέωση Προσώπου

Η γήρανση οφείλεται στην μείωση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης όπου το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του σε τέτοιο βαθμό ώστε να δημιουργούνται ανομοιόμορφα επίπεδα του εύκαμπτου δομικού υποστρώματος στήριξής του. Αυτό έχει σαν φυσικό επακόλουθο την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης.

Η μέθοδος φωτοανάπλασης L.H.E. είναι η πλέον μη επεμβατική θεραπεία η οποία ενδείκνυται για σύσφιξη, λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης. Στόχος της θεραπείας είναι η σημαντική βελτίωση της κλινικής και αισθητικής εικόνας της επιδερμίδας, προσδίδοντας υγιή και νεανική λάμψη.

Ο μηχανισμός δράσης του L.H.E. αφορά στην εκλεκτική απορρόφηση της ενέργειας (Light + Heat) από το χόριο (σημείο όπου παράγεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη μέσω των ινοβλαστών) και η ελεγχόμενη δημιουργία ‘’βλάβης’’ με αποτέλεσμα την κινητοποίηση του αυτόνομου μηχανισμού επούλωσης του ίδιου του δέρματος.

Το φαινόμενο της φωτοανάπλασης ολοκληρώνεται με την παραγωγή νέου κολλαγόνου το οποίο αντικαθιστά το παλαιό ‘’γηρασμένο’’, χωρίς τις παρενέργειες της φωτοευαισθησίας, των τραυματισμών και χωρίς τη στέρηση κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Η εμφάνιση του φαινομένου της νεοκολλαγονογένεσης επιφέρει δομικές αλλαγές που υποστηρίζουν καλύτερα την επιδερμίδα και κάνουν το δέρμα να φαίνεται αλλά και να είναι νεότερο και πιο υγιές!

X