Αισθητική
Comments Off
Δερμοαπόξεση

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος, ωστόσο κάποιοι παράγοντες όπως η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το στρες, η μολυνσμένη ατμόσφαιρα και η κακή οξυγόνωση του οργανισμού δρουν επιβαρυντικά ως προς αυτό και τις φυσικές του λειτουργίες.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (Ecopeel) είναι μία φυσική μέθοδος ισχυρής απολέπισης και αποτελεί ιδανική θεραπεία για την ανάπλαση και αποκατάσταση αυτών των φυσικών λειτουργιών και δομών του δέρματος, για ένα βαθιά αναζωογονημένο, λαμπερό και καθαρό πρόσωπο. Πιο αναλυτικά, η δερμοαπόξεση προάγει την παραγωγή νέων κυττάρων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης (δύο πρωτεινών μείζονος σημασίας για τη σωστή λειτουργία του δέρματος), καθώς επίσης και την οξυγόνωση και αιμάτωση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος.

Οι θεραπείες δερμοαπόξεσης (Ecopeel) αποσκοπούν στην ανανέωση των στοιβάδων του δέρματος, με στόχο τη βελτίωση ουλών, λεπτών ρυτίδων ,σημαδιών ακμής,δυσχρωμιών και της συνολικής εικόνας του.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (Ecopeel) αποτελεί ένα είδος μηχανικής απολέπισης που συνίσταται στην απελευθέρωση μέσω ειδικής κεφαλής, μικροσκοπικών, αποστειρωμένων κρυστάλλων οξειδίου του αργιλίου στην επιδερμίδα και ουσιαστικά προκαλεί το ίδιο το δέρμα να αναπλασθεί από μόνο του μέσω της διέγερσης και ενεργοποίησης των φυσικών μηχανισμών ανάπλασης που εκείνο διαθέτει. Αποτέλεσμα της μεθόδου είναι η σταδιακή παραγωγή νέας επιδερμίδας, πιο ελαστικής, λείας, καθαρής και με ομοιοχρωμία δέρματος.

Ανάλογα με το δερματικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί και ανάλογα με το βάθος που πρέπει να δουλέψουμε ούτως ώστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνήθως απαιτείται ένας κύκλος 7-8 συνεδριών με μεσοδιαστήματα 10-12 ημερών.

Τα αποτελέσματα της θεραπειας είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και η επιστροφή στις καθημερινές ασχολίες και δραστηριότητες μπορει να γίνει άμεσα καθώς μετά το πέρας της κάθε συνεδρίας υπάρχει μόνο μία ελαφριά υπεραιμία η οποία υποχωρεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ώρες. Επιπλέον αποτελεί μια θεραπεία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο,η σωστή και επαρκής αντιλιακή προστασία υψηλού δείκτη είναι επιβεβλημένη.

X