Αισθητική
Comments Off
Εμφυτεύματα

Από τα πρώτα εμφανή σημεία της γήρανσης στο πρόσωπο είναι η απώλεια όγκου και η ανάπτυξη ρυτίδων έκφρασης, οι οποίες στη συνέχεια παραμένουν ως επιφανειακές ή βαθύτερες γραμμές.

Η βελτίωση αυτών των γραμμών και ρυτίδων, η αποκατάσταση της χαλάρωσης στο πρόσωπο, καθώς και η βελτίωση της εικόνας κάποιων ουλών στο πρόσωπο γίνεται και με μη επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι τα ενέσιμα εμφυτεύματα.

Ορισμένα από τα πιο συνήθη εμφυτεύματα που απαντώνται στον τομέα της ιατρικής αισθητικής είναι:

Botox – Βοτουλινική Τοξίνη
Το ΒΟΤΟΧ αποτελεί μια απλή, μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών.

Αποτελεί ασφαλή και μοναδική θεραπεία που δρα στην αιτία των ρυτίδων που είναι οι συσπάσεις των μυών κατά την έκφραση. Πολύ μικρές δόσεις του φαρμάκου χορηγούνται στον μυ, αναστέλλοντας την μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και έτσι ο μυς ακινητοποιείται και δεν κάνει σύσπαση.
Τα αποτελέσματα της ένεσης είναι τοπικά, παραμένουν για 4-6 μήνες και το φάρμακο δεν απορροφάται από το οργανισμό.

Restylane – Υαλουρονικό Οξύ
To RESTYLANE αποτελεί την πλέον εξελιγμένη πρόταση της επιστημονικής κοινότητας στο χώρο των εμφυτευμάτων. Είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel, που αποτελείται από μία απόλυτα φυσική και ασφαλή ουσία, το υαλουρονικό οξύ.

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας-σε ποσοστό 56%- και είναι απαραίτητο προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

Το RESTYLANE δεν είναι ζωικής προέλευσης, άρα δεν χρειάζεται να προηγηθεί κανένα τεστ ευαισθησίας. Αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό μας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές και αναζωογονημένο δέρμα.

X