Ιατρείο

Το ιατρείο του κ. Μιχάλη Κακέπη λειτουργεί από το 2000 επί της οδού Στουρνάρη 39 στο κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους σε συνδυασμό με  την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.

Ποια είναι η φιλοσοφία του ιατρείου μας

Το ιατρείο μας έχει σαν φιλοσοφία του, τον συνδυασμό της κλασσικής δερματολογίας (κλινικής δερματολογίας) με την αισθητική του δέρματος, ούτως ώστε να παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να προσαρμοστεί στο πνεύμα της εποχής μας.

H ταυτότητα μας είναι ιατρική. Πρόκειται για ιατρείο. Οι αισθητικές υπηρεσίες που παρέχονται στον χώρο μας, πηγάζουν μέσα από την εγκυρότητα και την επιστημονικότητα αυτής της φιλοσοφίας. Επίσης, ο ιατρός είναι επεμβατικός δερματολόγος, κάνει επεμβατικές πράξεις. Το ιατρείο μας, αναγνωρίζει ότι οι ανάγκες της εποχής, επιτάσσουν όχι μόνο την καλή υγεία του δέρματος, αλλά και την όσο το δυνατόν πληρέστερη και αρτιότερη κάλυψη των αναγκών για όμορφη και νεανική εμφάνιση, σφρηγιλότητα, φωτεινότητα και λάμψη του δέρματος για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της ζωής, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη επιτυχία, αναγνώριση και αποδοχή από τον κοινωνικό περίγυρο.

Έτσι λοιπόν, διαθέτουμε τα απαιτούμενα μέσα για να συνδυάσουμε τα παραπάνω: επεμβατικό χώρο μικροεπεμβάσεων, για χειρουργικές πράξεις όπως αφαίρεση καρκίνων του δέρματος (μελανώματος, βασικοκυτταρικού ή ακανθοκυτταρικού επιθηλιώματος), όπως και καλοήθων μορφωμάτων του δέρματος όπως κύστεις, λιπώματα, σπίλοι, αιμαγγειώματα, ξανθελάσματα, θηλώματα, κονδυλώματα, μυρμηκιές, υπερκερατώσεις καθώς και βιοψίες δέρματος, ενώ με τα δερματοσκόπια που διαθέτει ο ιατρός, μπορεί να γίνει έγκαιρη και πρώιμη διάγνωση των κακοηθειών του δέρματος, όπως και δύσκολων κλινικά περιστατικών. Επίσης, ο ιατρός, διαθέτει σύστημα χαρτογράφησης σπίλων ούτως ώστε να γίνεται αποτελεσματική καταγραφή αυτών και να προλαμβάνεται η εξαλλαγή σε καρκίνο του δέρματος. Τα μέσα που διαθέτουμε για την καταστροφή των βλαβών του δέρματος, είναι ποικίλα: κρυοθεραπεία, διαθερμοπηξία, laserpeeling, απόξεση και άλλα όπως λάμπα φωτοδυναμικής θεραπείας.

Η αισθητική δερματολογία, υποστηρίζεται πολλαπλά από το ιατρείο μέσω μιας σειράς αισθητικών πράξεων και υπηρεσιών: ο εξοπλισμός που διαθέτουμε προς την επίτευξη αυτού του σκοπού, είναι ο ακόλουθος: διάφορα λέιζερ όπως αποτρίχωση, (Candela, Αλεξανδρίτης), fractional (κλασματικό) λέιζερ για θεραπεία ουλών ακμής, λέιζερ για αφαίρεση τατουάζ, λέιζερ για θεραπεία αγγειακών βλαβών όπως ευρυαγγείες, αιμαγγειώματα, ροδόχρους νόσος. (QswitchVBeam της Candela), συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας με αντικαρκινική δράση, αντιγήρανση, σύσφιξη, θεραπεία ακμής, ροδοχρόου νόσου, συσκευή δερμοαπόξεσης με κρυστάλλους για ανανέωση, λάμψη, ουλές ακμής, συσκευή λεμφικού μασάζ για βελτίωση κυτταρίτιδας, σύσφιξη, συσκευές microneedling (dermapendermaroller) που διευκολύνουν την διείσδυση ουσιών στο δέρμα, συσκευή κρυολιπόλυσης και άλλα.

Στις υπηρεσίες μας, περιλαμβάνεται μια πλειάδα αισθητικών ιατρικών πράξεων, όπως η έκχυση BOTOX, τα εμφυτεύματα και το υαλουρονικό για πλήρωση της απώλειας του όγκου που επέρχεται με την γήρανση, τα νήματα, η λιποαναρρόφηση και η λιποπρόσθεση, η αφαίρεση λίπους με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, της ενδοβλαβικής έκχυσης λιπολυτικών ουσιών και της ενδοβλαβικής έκχυσης βιομιμητικών πεπτιδίων, τα χημικά peeling. (εξειδικευμένα peeling για πανάδες, για ακμή, για ουλές, για φωτεινότητα, για λάμψη, για σύσφιξη), το PRP, δηλαδή η έκχυση αυτόλογου αίματος του ασθενή για να πετύχουμε μέσω των αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων, ανανέωση, λάμψη, σύσφιξη ενώ στο μαλλί επάγεται η τριχοφυία, η μεσοθεραπεία με την έκχυση ουσιών για ανανέωση, λάμψη , σύσφιξη , αντιμετώπιση ραγάδων ,κυτταρίτιδας, τριχόπτωσης, ο καθαρισμός προσώπου που βοηθάει πολύ στην ακμή, ενυδάτωση, λεμφικό μασάζ για κυτταρίτιδα.

Συμπερασματικά, η φιλοσοφία του ιατρείου είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, τόσο κλινικής όσο και αισθητικής δερματολογίας ούτως ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των ασθενών της σύγχρονης εποχής. Ένα ιατρείο με μακρόχρονη ιστορία 50 ετών, μιας και ο ιατρός είναι δεύτερη γενιά δερματολόγος, γιος του αείμνηστου καθηγητή Μανόλη Κακέπη, εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και επιταγές.

Σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, όπου πραγματοποιούνται οι χειρουργικές επεμβάσεις,  παρέχονται όλες οι πλέον προηγμένες θεραπείες ιατρικής αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στα τηλέφωνα του ιατρείου καθημερινά 09:00 π.μ. - 21.00μ.μ. O ιατρός δέχεται επίσης και στον Πολυχώρο Υγείας Αττική Ιατρική που βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων 30 & Υγείας στην Παλλήνη, πλησίον Αττικής Οδού.
X