Νέα και Ανακοινώσεις
Comments Off
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ BOTOX ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο δερματολόγος κύριος Κακέπης είχε την τύχη και την τιμή, να παρακολουθήσει από κοντά, τους «γονείς» του BOTOX, δηλαδή τους ανθρώπους που ανακάλυψαν την χρήση της βοτουλινικής πρωτείνης για αισθητικούς σκοπούς. Ο Άλιστερ και η Τζιν Καρούθερς, ιατροί από τον Καναδά, ήρθαν στην χώρα μας, προσκεκλημένοι της ελληνικής εταιρείας δερματοχειρουργικής και μίλησαν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Άνδρέας Συγγρός».

Τα σημεία της διάλεξης που ξεχώρισαν, είναι η αναφορά από τον Άλιστερ Καρούθερς που είναι δερματολόγος, στα νέα σκευάσματα βοτουλινικής πρωτείνης που πρόκειται να κυκλοφορήσουν και που υπόσχονται μεγαλύτερη διάρκεια δράσης από τα τρέχοντα σκευάσματα και ταχύτερα αποτελέσματα, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η αναφορά της Τζίν Καρούθερς στο !πως ανακάλυψαν μαζί με τον σύζυγο της την εφαρμογή του BOTOX στην αισθητική ιατρική. Συγκεκριμένα, η Τζιν Καρούθερς που είναι οφθαλμίατρος, άρχισε να εφαρμόζει το BOTOX για την θεραπεία του στραβισμού, γιατί είχε πάρει τότε έκκριση για την χρήση αυτή και μία ασθενής της που έκανε αυτή την θεραπεία, της είπε ότι εξαφανίστηκαν οι ρυτίδες της! Στη συνέχεια, το ανέφερε στον σύζυγο της και το δοκίμασαν στην γραμματέα τους που είχε βαθιές ρυτίδες ιδιαίτερα στο μέτωπο και το αποτέλεσμα ήταν, αυτές να εξαφανιστούν!

Άυτό ήταν! ​ Η επανάσταση στην κοσμητική ιατρική, είχε μόλις ξεκινήσει! Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία…..σήμερα οι αισθητικές παρεμβάσεις BOTOX είναι με διαφορά, η πιο συχνές πράξεις αισθητικής που εκτελούνται παγκοσμίως μ’ένα τεράστιο κύκλο εργασιών…και γιατί είναι τόσο δημοφιλείς; γιατί πρόκειται για μία απλή, ασφαλής και αποτελεσματική αισθητική παρέμβαση η οποία έχει όλες τις παραπάνω αρετές αρκεί να γίνεται από τα χέρια του ειδικού και του κατάλληλα εκπαιδευμένου ατόμου.

X